O tau uʻamea na paʻu lalo pe sili atu foi, o le uliuli lumanaʻi na paʻu i le isi itu o le laupapa, pe talia faʻalelei

Punavai: O laʻu uʻamea ma uʻamea upega, Saina uʻamea upega, faapipii pisinisi upega maeʻa 2021-04-09

I le aso 7 o Aperila, na faʻaititia ai le siʻitia o le tau o maketi i totonu o le atunuʻu, o le fale gaosi tupe i Tangshan na siʻitia i le 20 yuan / tone i le 5060 yuan / tone. oso mausali, ae o le maualuga fefaʻatauaiga e le lamolemole, faatalitali-ma-vaai lagona e mafiafia, o le tau o puʻupuʻu fetuunaiga mamafa.

news

I le aso 8 o Aperila, o le tau o maketi uamea i totonu o le fale na vaivai, ma o le ex-faleʻoloa tau o le pubillet i Changli eria na mausali i le 5060 yuan / tone. Lenei vaiaso, uʻamea lisi faʻateleina le faʻaititia, ae ona o le vave oso i luga o uʻamea tau i le amataga o le vaiaso, maualuga maketi punaoa manaʻomia taimi e faʻalumaina, puʻupuʻu puʻupuʻu i le tulaga. O le maketi o lumanaʻi paʻu na paʻu masani lava, na o coke na tulaʻi. O le maketi autu a Luchui na tapunia i le 5115, i lalo 0.23%, luga o le 5-aso Ema . O DIF ma DEA o loʻo i luga uma. O le laina laina lona tolu o RSI o loʻo tu i le 70-78, o loʻo tamoʻe i le va o le ogatotonu ma le pito i luga nofoaafi o le Bulling sone. Ono fausia fausia uamea pisinisi siitiaina le ex-falegaosimea tau o 10-50 yuan / tone.

news news

I le aso 9 o Aperila, na fesuisuiaʻi le maketi a le lalolagi, o loʻo lumanaʻi le lumanaʻi na tapunia, o le vaega na faʻaititia na faʻaititia i lalo, o le maketi o tupe maua e lautele, o le tau i matu e sili atu le malosi, o le tau o le uamea o loʻo feagai ma sina tamaʻi faʻatonutonuga i se taimi puʻupuʻu.
O oloa na faʻaititia e 1.7 miliona tone: o le gaosiga o ituaiga tele na faʻateleina e le 60,000 tone i le Aso Faraile, ma le faʻaauauina o oloa na faʻaititia i le 1.6994 miliona tone, o le tele lava mai le faʻatauina o oloa na faʻaititia e 980,000 tone. O loʻo atagia mai ai le faʻaauau pea o le manaʻoga o oloa, o loʻo faʻaauau pea le paʻu o oloa, o tulaga lelei o tau o uamea.

Maketi nofoaga avanoa nei

Ulu mai fafo
I le aso o Aperila 7, o le uʻamea tau maketi tau i le maeʻa ai o le tatalaina faʻateia, na faʻatau ai e le aufaʻatau le aso ananafi, o nisi faioloa na siitia le ofo 5-10 yuan / tone, o fefaʻatauaiga o fefaʻatauaiga masani i le eria e fai lava sina faʻatauaina, o fefaʻatauaʻiga o loʻo lelei pea, taugofie uta. e mativa le loto, falegaosi uamea i le taimi nei le lelei polofiti, maeʻa aso malolo suʻesuʻega o le a tumau, ae o le kamupani o loʻo maualalo lava, O loʻo i ai pea se taʻaloga i le va o le lua.
I le aso 8 o Aperila, o le maketi tonu o uʻamea na faʻaulufale mai i autafa o le vaitafe o Yangtze e sili atu lona malosi nai lo le amataga, o le fefaatauaiga nusipepa ipu e sili atu ona toaaga, uʻamea falegaosi fesili o loʻo tumau pea. I le taimi o nusipepa, o le tau o nisi na aumai. uʻamea e mafolafola pe laʻititi luga 5 yuan / tone faʻatusatusa i le 7 aso, ma o le faʻatupeina o loʻo i luga faʻatasi ma le 7 aso siʻitia tau. Ogaoga falegaosi, o lenei vaiaso uamea falegaosi toe faʻatumuina le saoasaoa o teisi lemu, pei o le masani ai fesili o loʻo ave pea le faʻamuamua I le liliu atu i le aoauli, o le tagata faʻatau foliga liliu malosi malosi manino, e ui lava o le tau o faioloa e le siʻitia maualuga ae o le faʻatauga avanoa ua matua faʻaititia, o le uamea falegaosi suʻesuʻega faʻamoemoeina. E pei o press taimi, Jiangnei PB pauta 1146/1148 / 1150 yuan / tone, Yang Di pauta 1025 yuan / tone fefaatauaiga.

Kokoka
I le aso o Aperila 7, o le coke tau o autu a kamupani coke faʻaitumalo na siʻitia e le 100-110 yuan / tone, ma o ni falegaosi uamea na faʻatupuina ma faʻaititia le coke faʻatau tau e 100 yuan / tone mo le iva taʻamilosaga, ma le taʻaloga o coke uamea amata. I le itu sapalai, afaina i le ulufale mai o siosiomaga puipuiga vaega siaki i le autu gaosia eria, tagata lava coke tagata taofi taofi coke. Nisi coke atinaʻe i Luliang eria faʻatapulaʻaina a latou gaosiga e tusa ma le 30% -60%, ma le gaosiaina o coke pisinisi ua faʻaititia, ma le sapalai o le mamafa ua faʻamamaina. I tulaga o manaʻoga, o le siosiomaga puipuiga faiga faʻavae i Hebei itulagi e sili atu le faigata, o le manaʻoga mo coke ua faʻaititia, ma o le lisi o mea i totonu o le fale gaosi e talafeagai maualuga, ma o le coke e tele lava ona faʻatauina pe a manaʻomia. Coke maketi e faʻamoemoe e mausali i le taimi puʻupuʻu vaivai faʻagaioiga.
I le aso 8 o Aperila, o le maketi coke a le atunuʻu o loʻo galue tumau ai mo se taimi le tumau. I le itu sapalai, o pisinisi e lua o le coke i le eria o Luliang ua taofia le gaosia o le coke talu ai nei, ma o le vaʻai a tagata i le vaitau o loʻo vaʻaia ua faʻateleina, ma o le pisinisi a le coke Manaʻomia, o le vaega o le siosiomaga o le puipuiga o le siosiomaga o Tangshan o loʻo matua faʻatinoina lava, o le coke naʻo le manaʻomia o le faʻaauau pea ona taofiofia, ma le faleoloa coke faʻasologa i se talafeagai tulaga, o le coke faʻatau e manaʻomia, nisi maualuga lisi o uʻamea falegaosi i luga o koke na i ai lava Faʻatonutonuina le taunuʻuga o le tulaga. O le maketi a le Coke o loʻo faʻamoemoe e faʻamautu le tumau i se taimi puʻupuʻu.

Lapisi
O Aperila 7 tau uʻamea maketi tau mausali agai i luga gaioiga, tau fetuunaiga uamea e siitia, Rizhao uamea talu ai nei na faaauau pea tosoina i luga, o le maketi faatalitali ma vaʻai Shagang fasi tau faʻataʻitaʻiga. O le pili pili talu ai nei o loʻo tosoina i luga, o le maketi lagona lagona e malosi. O aso nei, o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau o faʻatauga i le salafa o le atunuʻu. Na aumai e laupapa lelei, fale gaosi uʻamea e faʻagaeʻetia ai le naunautaʻi o tagata faʻatau, toso i luga oloa faʻaulu, o tau o oloa e faʻamoemoe e faʻaauau pea i se taimi puʻupuʻu.
I le aso 8 o Aperila, o tau o maketi uʻamea tau o loʻo faʻaauau pea ona tamoʻe malosi, o le averesi o tau o lapisi uʻamea i 45 tele maketi i le atunuʻu 3030 yuan / tone, faʻatusatusa i le aso faʻatauaina aso tau i luga 18 yuan / tone, tau fetuʻunaʻi uamea falegaosimea e tulaʻi mai E masani lava, o fale gaosi uamea autu ma maketi tau uʻamea faʻataʻitaʻi o loʻo tumau pea le faʻagaioiga. O le malosi o le maketi o le lagona, o le malosi o le tupe, o le tau o oloa e masani ona fai, o le tau lata mai e ono fesuisuiaʻi lautele. faamoemoe e faaauau pea ona faateʻia malosi taotoga.

Maketiina Steel Maketi
I le toe tepa i tua i le maketi uʻamea i le 2020, mai ia Ianuari ia Aperila, ona o le le paleni i le va o sapalai ma manaʻoga na mafua mai i le soifua maloloina lautele, o mea taua e vaivai, ma o le tau e alu i lalo; Ona mai ia Me ia Aukuso, tau na fesuisuiaʻi i luga ma O le masina o Aukuso e oʻo ia Setema, na paʻu tau, mai ia Setema e oʻo ia Oketopa, na toe paʻu le tau, ma faʻaauau pea ona siʻitia mai ia Oketopa i le ogatotonu o Tesema. O le mafuaaga taua o le sili atu ona faamoemoeina manaoga. O le vaivai vaivaiga faavae ia Setema faia le maketi masani ona i ai le le mautonu faʻamoemoeina mo le maketi ia Oketopa ma e oʻo lava i le kuata lona fa, aemaise lava ina ua maeʻa Oketopa, o le le mautonu faʻamoemoeina o le maketi na matua pule lava.
I leisi itu, o loʻo iai pea le manaoga maumaututu, faʻamama le maualuga gaosi o uamea i le taimi e tasi, faʻaalu pea e faʻamamaina le aofaʻiga o uʻamea teu oloa, ma le alu o taimi i le maketi, o faʻavae taua o le toe foʻi e tuli le faatelevaveina le siisii ​​i luga o tau o maketi, ma o mea uma ua taua i luga e le mafai ona tuueseeseina mai le manaʻoga mo sili atu nai lo le faamoemoeina. I le 2020, o le maketi atoa, i le tulaga o le faʻamama avega, superimposed gaosiga gaosiga, maketi manaoga itu faʻagaioiga matua faʻaleleia atili, ina ia mafai ona maeʻa taofiofi o le uamea faʻatupulaia lautele siʻitaga aumaia e le leaga, o le sapalai ma le manaʻomia feteʻenaʻi e laʻititi, ma mafua ai i uʻamea tau faʻaauau i luga.
Aʻafia i le maualuga o le lumanaʻi tosoina i tua, o le tau maketiina faʻatupulaia taua tele, o le fefaʻatauaiga faʻatinoga e sili atu foi lautele, i le maualuga tau o punaoa poloka ina ua maeʻa le fefaʻatauaiga, o le faʻatau oloa sili atu nana vaʻaiga. , o le tau e sili atu nai lo le tulaga o le paketi tulaga, o le maketi e masani lava ona faʻavae i luga o le-faʻatauina o oloa, ma o le speculative manaʻoga ua faʻaititia. Ae o loʻo faʻaauau pea ona maualalo le suʻesuʻega, e ui lava e ono amataina i se faʻasaʻoga, ae o loʻo talitonu pea ma le mautinoa ile tau tuai o maketi .


Taimi Post: Ape-21-2021